Nieuwe patienten

Home / Nieuwe patienten

Gezien we onze maximumcapaciteit bereikt hebben, nemen we momenteel geen nieuwe patiënten meer aan. Zo kunnen we de huidige patiënten nog steeds de hoogste kwaliteit en service blijven bieden. In het voorjaar 2024 volgt er een herevaluatie van deze toestand.

Patiënten die sinds 2019 niet meer in onze praktijk geweest zijn, worden beschouwd als nieuwe patiënten.

Gezinsleden van reeds ingeschreven patiënten kunnen zich nog wel aanmelden en mogen telefonisch contact opnemen. Indien er plaats beschikbaar is, zullen zij als eerste gecontacteerd worden. Dit geldt ook voor patiënten die door hun tandarts naar ons doorverwezen worden of komen voor een 2e-lijns behandeling; hier spreken we dan over implantaten en de uitgebreide prothetische behandelingen.

Bij uw eerste bezoek aan de praktijk nemen we de tijd om u en uw gebit beter te leren kennen. We luisteren naar uw verhaal en gaan graag in op eventuele vragen.

Na het bekijken van de vragenlijst , controleren we uw mond en tanden . Indien nodig worden noodzakelijke radiografieën genomen. Zodat we uiteindelijk de diagnose kunnen stellen. Afhankelijk van de complexiteit van de situatie kunnen we indien nodig ineens een behandelplan presenteren. Is het complex en moet er diep en lang over nagedacht worden , zal dat in een 2e afspraak gepresenteerd worden .

Bij acute( pijn)klachten zal natuurlijk in de mate van het mogelijke eerst hier een oplossing voor gezocht worden.

Wat brengt u mee bij een eerste bezoek? 

Betalingsmogelijkheden 

  • Bancontact
  • Cash ( of uitzonderlijk via overschrijving)